Nytt bad


Dette er IKKE det nye badet....men nå har vi bestemt oss for at badet MÅ pusses opp. Så håper det går fra Norges styggeste bad til finest :)
Men det er da så mye å velge i i både fliser, baderomsinnredning osv. Kjenner jeg blir helt ør og litt redd for å velge feil. Vil jo at det skal være tidløst ikke for mye dilldall for vi har jo ikke råd til å pusse opp bade igjen om få år.
Så tar gjerne imot gode tips om internett sider om baderom :)

Ha en fortsatt fiiiiiiiiin dag!

4 kommentarer

Mona

06.mai.2010 kl.11:28

Vi pusset opp badet i høst og jeg er kjempefornøyd. Har alltid hatt mye planer for hvordan jeg ville ha det når jeg bare gikk og ønsket meg nytt bad, det var mye vanskeligere når vi først satte igang :) Vi gjorde det ganske enkelt: mørkebrune fliser på gulvet og opp på den ene veggen med vindu og hvite fliser på resten, badekar og et stort, men enkelt skap rundt vasken. Kan legge opp et bilde hvis du vil? Du kommer helt sikkert til å bli kjempefornøyd, det er herlig med nytt bad. (Men nå ser resten av huset xtra gammelt og slitt ut :( )

Marion

06.mai.2010 kl.13:09

Mona:Vil gjerne se bilde! trenger alt av inspirasjon:) Ja vi tenker også at det er best å ha det enkelt med litt brun/beige toner og helt lyst for det er et lite bad. Tenker det blir godt med varmekabler i gulvet og litt enklere å holde flisene rene enn den forferdelige stria vi har nå :P

Ruth

09.mai.2010 kl.02:37

Jeg er nok ikke den rette til å gi innredningsråd nei. Men jeg kan jo ønske deg en riktig fin søndag.

Marion

09.mai.2010 kl.15:46

Ruth: Hihihihihi, tusen takk for det!

Skriv en ny kommentar

hits