Jorden vår og miljøetDet er så mye snakk om klimakrisen og at vi må ta bedre vare på jorden vår...Her om dagen så jeg på tv alle som skulle på klimamøtet i København. Statsoverhoder som kommer i hvert sitt priatfly , ikke nok med det men så kjører de inn til møtet en etter en i hver sin bil!!! Syns de skulle ha tatt en BUSS sammen dit jeg. Kan ikke si de går foran som noe godt eksempel nei!!!!.... det var dagens utblåsning ;)

Vil bare si at jeg er litt opptatt av å  være litt miljøbevisst. Prøver mitt beste med sortering pluss at vi ikke har bil. Vi er en familie på fem å det går faktisk bra å leve uten bil. Så klart hadde det vært enklere med bil, men vi bor sentralt med gangavstand både til jobb og skole (barnehagen er nærmeste nabo). Så vi er veldig heldige sånn.
Ulempen er jo at det må en del planlegging til når vi skal bort men det går da tog en gang i timen pluss at det finnes buss også. Kan ikke skryte av kollektiv tilbudet her i trøndelag men vi kommer oss dit vi skal når vi må ;)

En ting jeg legger merke til er at folk har veldig lett for å ta bilen når de skal noe. Men det er jo det der med vanen da.... Men føler også det er fler og fler som blir bevisste på bilbruken og tar bena fatt eller sykkelen når de skal noe. Det LIKER jeg :-)

Ha en fortsatt fin førjulstid!

Marion

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits